ZWANGERSCHAP

''Grote avonturen beginnen klein''

Een bijzonder periode die ook zeker vastgelegd moet worden.  Soms twijfelen mensen of ze de zwangerschap wel of niet moeten laten vastleggen, maar hoe leuk is het als je deze momenten nog een keer terug kunt kijken? Of je ze nu aan de muur hangt, in een fotoboek plakt of je ze in een mapje op de computer hebt staan. Je kunt er altijd nog een keer naar kijken of vergelijken met eventuele volgende zwangerschappen.
Zwangerschapsfotografie kan zowel bij u thuis als op een buiten locatie gemaakt worden. Zolang er maar voldoende licht aanwezig is op de gekozen plek. Natuurlijk licht blijft het allermooiste op foto’s, dit is dan ook erg belangrijk om rekening mee te houden met het kiezen van een locatie. Mogelijkheden om een zwangerschap vast te leggen zijn bijvoorbeeld in eigen tuin of in het bos. Alleen, met je partner of met jullie kinderen op de foto? Alles kan!

Over het algemeen is het het mooiste wanneer je effen kleding draagt op de foto., dit kan zijn zwart, wit of een andere effen kleur. Ook kan het erg leuk zijn persoonlijke accessoires mee te nemen, zoals babyschoentjes, een echo of een knuffeltje.
Voor het bekend maken van het geslacht kun je ook verschillende accessoires meenemen, denk hier aan muisjes en linten.

Tussen de 30 en 35 weken is de buik mooi rond en dus klaar om mooie herinneringen vast te leggen!

Let erop dat je ongeveer 1.5 uur voor de sessie geen strakke kleding draagt, dit zorgt voor eventuele strepen/afdrukken.

Zwangere vrouw
Aanstaande ouders samen op de foto
Het aankondigen van het geslacht
Zwangere vrouw tegen het licht in gefotografeerd
Zwangere vrouw met echo
Zwangere vrouw met eerste schoentjes van de kleine
Zwangere vrouw met centimeter
Zwangere vrouw met een mooie buik van 32 weken
Zwangere vrouw tegen het licht in gefotografeerd
Aanstaande ouders samen op de foto
Aanstaande ouders